Våre taxitjenester

Din reise er vår prioritet.

Tjenester

Longyearbyen og omegn

1-4 gjester

Per time 1000 NOK

5-8 gjester

Per time: 1500 NOK

På "Longyearbyen og omegn" vil drosjesjåføren kjøre i og utenfor sentrum av Longyearbyen og besøke de stedene som gjesten anser som viktige. I tillegg kan taxisjåføren gi tips om flere flotte steder rundt omkring i byen og omgivelsene.

Se etter nordlyset

1-4 gjester

Per time: 1000 NOK

5-8 gjester

Per time: 1500 NOK

I "Se etter nordlyset" vil taxisjåføren kjøre rundt i sentrum og utenfor Longyearbyen for å lete etter hvor nordlyset viser seg mest. Vi har drosjesjåfører som har bodd i Longyearbyen i mange år og deres kunnskap kan bidra til å fange nordlyset, men det er også viktig å forstå at det ikke er en garanti for at det blir nordlys.

Viktig info:

Gjesten må være nær bilen og følge instruksjonene fra drosjesjåføren når man er utenfor sentrum av Longyearbyen

Booking

hCaptcha

Transport til/fra flyplassen

Longyearbyen Taxi tilbyr transport til/fra flyplassen.

Vi gjør transport fra flyplasser med profesjonelle drosjesjåfører.

Som en del av flyplasstransporten hos oss, vil en av våre sjåfører møte deg med et navneskilt i ankomsthallen på flyplassen, etter du har hentet bagasjen din, er vår sjåfør klar til å veilede deg ut av flyplassen til den ventende bilen og kjøre frem til ankomststedet ditt.

Vi anbefaler å sende oss flynummeret ditt, slik at sjåføren kan tilpasse seg endringer i flyets tidsplan i tilfelle forsinkelser.

Pris for denne tjenesten er:

1-4 gjester 750 NOK

5-8 gjester 950 NOK

Henting på flyplassen

Med Longyearbyen taxi vil sjåføren vår hente deg på flyplassterminalen. Så snart du har hentet bagasjen din, møter du sjåføren din som holder opp et skilt med navnet ditt på. Derfra vil du bli vist rett til bilen din for å komme deg til destinasjonen så snart som mulig.

Flysporing

Når du bestiller henting fra flyplassen, oppfordrer vi deg til å oppgi flynummer og tidspunkt. Dette lar sjåføren din vite nøyaktig når han skal hente deg. Det betyr også at vi kan spore flyet ditt og ganske enkelt justere hentetiden hvis flyet ditt er forsinket.

hCaptcha